Kolin Kaskilinna

Tervetuloa luonnon keskelle

Varaa tästä

Kaskilinna

Loistohuvila Kolilla

Varaa tästä
Tervetuloa Kolin Kaskilinnaan!

Kaskilinna on vuokrattava loistohuvila Kolilla, Suomen rakastetuimmassa kansallismaisemassa. Upea loma- ja edustusasunto soveltuu monenlaisten käyttäjäryhmien tarpeisiin ja täyttää varustelultaan vaativimmankin vieraan toiveet. Monipuoliset tilat muuntuvat moneksi: lomailuun, intiimiin juhlaan tai koulutus- ja kokouskäyttöön.

Varaa Kaskilinnan kesäloma nyt! Saat -10% kesäalennuksen kesän 2023 lomavarauksista

Varaa Kaskilinnan kesäloma ja saat -10% lisäalennuksen kesän 2023 lomavarauksista. Tarjous on voimassa 30.4.2023 saakka kesän 19.6. - 14.8.2023 varauksille
 

Tutustu ja varaa

Olipa kyse useamman perheen yhteisestä kesälomasta, yrityksen sisäisestä kokouksesta tai ystäväporukan hemmotteluviikonlopusta, Kaskilinna takaa unohtumattomia elämyksiä jokaiselle vieraalleen.

Katso myös nämä

Koli Kaskilinna

Pinta-ala 258 m2
4 makuuhuonetta + makuuparvi
11+2 varavuodetta/vierasvuodetta


Hinnat alk. 700 € / 2 arkipäivää
1-13 hlö
Varaa Koli Kaskilinna

Asiakkaidemme

Mökkikertomuksia

Erinomainen paikka loman viettoon!

Lilja Liedosta
11.01.2024

Suuret kiitokset todella upeasta lomakohteesta! Olimme kaikki niin odottanut tuota reissua. Ensivaikutelma löi meidät kaikki ällikällä, huikea mesta! Tulemme uudestaan vielä jonain päivänä nauttimaan Kolin upeista maisemista!

EP

Kaiken kaikkiaan Kaskilinna oli mitä mainioin valinta juurikin tällaiseen sukujuhlaan, jossa pitää mahtua iso joukko viihtymään yhdessä tilassa. Ihan varmasti voi suositella muillekin.

Raija

Voin lämpimästi suositella. Huvila oli toimiva isolle perheellemme. Kävelyretkillä huomasimme, että kaikki talvikohteet olivat käden ulottuvilla. Siivoojalta saimme pikaisesti tietoa esim. poreammeisiin. Palvelu pelasi hyvin. Teimme hyvää loimulohta, josta lähetinkin kuvan. 

Tarja

Mökki oli aivan ihana, samoin Koli maisemineen. Vietimme ikimuistoisen joulun. 

Ulla

Saimme asiakkaalta loistavaa palautetta kokouspäivistä. Ovat paljon viettäneet kokouspäiviä ympäri Suomea ja olivat todenneet, että paras paikka oli tämä Kolin Kaskilinna. Etenkin Etelä-Suomesta tulleet kokouslaiset olivat tykästyneet.

Unna / Karelia Expert matkailupalvelu

Hyvät ja toimivat tilavat tilat isommallekin porukalle. Sijainti: ladut lähellä ja olivat todella hyvässä kunnossa, myös jäälle pääsi todella vaivattomasti. Lämpö ja ilmanvaihto hyvät. Rinteet saivat kehuja. Tilavat kaappitilat. Takat vetivät hyvin ja takkapuut erinomaista koivua. 

Merja ja koko seurue

Прекрасное место расположения и внутренние особенности коттеджа.

Нам понравилось все!

Evgenii

Saunaosasto on kerrassaan upea. Keittiö on tilava ja toimiva useammallekin kokille. Tilava huoneisto ja sängyt olivat kaikkien mielestä hyvät. Ulkona terasseilla reilusti istuimia. Mukava ja ystävällinen palvelu.

Juha

Лучший коттедж в Коли!

Очень комфортный коттедж, все продумано до мелочей. Есть все!

Igor

Ennenkokematon paikka. Paljonkin  on reissattu, mutta mitään tämän kaltaista ei olla nähty. Viihdytty on erinomaisesti. Säätkin ovat suosineet ja maisemathan ovat omaa luokkaansa.

Leo

Viikonloppu oli super. Ollaan harrastettu mökkivuokrausta jo useamman vuoden ajan ja Kaskilinna oli ehdottomasti upein kaikista.

Anne

Aivan ihana paikka. Täydellinen täydelliseen rentoutumiseen. Suosittelen lämpimästi.

Kristiina

Loistavalla paikalla, upea huvila. Oma kylpyläosasto tuo extraripauksen luksusta lomaan. 

Katariina

Upea huvila hienolla paikalla! Vietimme ihanan joulun täällä, emme olisi parempaa voineet toivoa! Erityiskiitos joulukuusesta! Vielä pari päivää ihanuutta, lumileikkejä ja kylpylähuveja! 

Sanni

Well-made fireplaces, nice jacuzzis, commodious living room, a cosy relaxation room and a great sauna create a very comfortable atmosphere. A very stylish illumination makes the house really unique outside. Clear instructions (even in Russian!) helped us to manage all the devices without any issues.

Sergey

Viihdyimme oikein hyvin. Kaskilinna toimi erinomaisesti kokouspaikkana. Ehdimme muutakin kuin kokoustaa: Koli Activ piti meille Kolin selviytyjät, kävimme Laura Voutilaisen keikalla hotellilla, kiipesimme kansallispuiston näköalapaikalle, kokkailimme, rohkeimmat kävivät uimassa Pielisessä. 

Mira

Ajankohtaista

Kolilla

Kolin alue tarjoaa mielenkiintoista tekemistä koko perheelle, vuodenajasta riippumatta.

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa