Harrastukset

Lisätietoa Kolin tarjoamista palveluista ja aktiviteeteista löydät osoitteista Koli.fi & VisitKarelia.fi


Kesäaktiviteetit

 

Kolin tarjoaa monenlaista tekemistä luonnossa liikkujalle. Kansallispuisto maisemineen houkuttelee tutustumaan uusiin ja mielenkiintoisiin ulkoilma-aktiviteetteihin. Nauti lomastasi vaikkapa patikoiden, pyöräillen, uiden tai kalastaen – valinta on sinun. Muista myös tutustua muihin lähialueen käyntikohteisiin sekä Kolin tapahtumatarjontaan. 


 

Talviaktiviteetit

Koli tunnetaan talviliikkujan paratiisina. Etelä-Suomen haastavimmat rinteet sekä hyvin hoidettu latuverkosto takaavat vauhdikasta sivakointia suksilla. Opastettujen retkien tarjonta on monipuolinen, joten voit suunnitella juuri sinulle sopivan lomaohjelman. Runsaslumiset talvet ihastuttavat vierailijoita myös ainutlaatuisilla maisemillaan.

 


 

Käyntikohteet & palvelut

Luontokeskus Ukko tarjoavat mielenkiintoisia ja vaihtelevia luontoaiheisia näyttelyitä. Harrastusvälineitä voit vuokrata Ukko-Kolin retkituvalta ja kesästä nautit vaikkapa laivaristeilyllä Pielisellä. Nälän yllättäessä vaihtoehtona on tasokas illallinen paikallisista raaka-aineista maisemaravintolassa tai pitopalvelu suoraan Kaskilinnaan toimitettuna. Valinta on sinun!

 
Satamatie 6, Koli    Tel. +358 (0)400 468 176    info(at)kaskilinna.fi Koli